Emcom lanserer egen 4G-panelantenne

Emcom lanserer egen 4G-panelantenne

tirsdag, 16 august 2016

Dette er Emcoms egen og kraftige 4G-panelantenne som dekker alle aktuelle frekvensbånd som brukes til 2G/GSM, 3G/HSPA og 4G/LTE (med unntak av 4G på 450 MHz som ice.net benytter).

OPP TIL 8 dBi FORSTERKNING

Emcom XPOL 4G-panelantenne vil gi deg god forsterkning uansett hvilket nett du har tilgang til. I frekvensbåndet 698-960 MHz gir antennen ca. 8 dBi forsterkning og i båndet 1710-2700 MHz ca. 7 dBi.

ANBEFALT FOR BRUK MED 4G-RUTERE

Antennen har doble innebyggede krysspolariserte antenner for maksimal hastighet på 4G-nettet. To antennekabler (Super Low Loss) på fem meter med SMA-han kontakter går ut fra antennen. Disse kan f.eks. kobles direkte til 4G-ruterene B593/B890/E5186 fra Huawei og DWR923/ DWR956/ DWR966 fra Dlink. (Antenneoverganger er tilgjengelig for de fleste modem og rutere med eksterne antennekontakter.)

SOLID LAGET

Antennen er utviklet for å tåle mange år utendørs, men kan også monteres innendørs. Selve antennehuset er av halogenfri ABS-plast og er grundig tettet med gummipakninger for å minimere risikoen for vanninntrengning.

TIPS

Den aller beste effekten får man ved å montere antennen på masterør på taket. Antennen kan også veggmonteres, men tenk på at det er viktig få så fri sikt som mulig mot basestasjonen. Jo høyere frekvenser basestasjonen benytter, jo desto mer stoppes signalene av skog, husvegger og lignende.

Antennekablene kan forlenges ved behov, men siden signalet svekkes noe for hver meter ekstra kabel, så bør man unngå å ha for lang kabel. Flytt heller 4G-ruteren nærmere antennen (f.eks. på loftet) og benytt WLAN for kommunikasjon med ruteren.

Les mer om antennen

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT