Emcom lanserer leasing av M2M-produkter

Emcom lanserer leasing av M2M-produkter

torsdag, 19 mai 2016

Som en av landets ledende leverandører av M2M-produkter og tjenester, er Emcom glade for å kunne hjelpe bedrifter med økonomisk forutsigbarhet og muligheten til å skalere utstyr og tjenester etter behov. Bedriften slipper å binde opp kapital, og heller fordeler summen over leasingperioden. Det er også mulig å kjøpe ut utstyret etter leieperioden til en gitt pris.

Emcom leverer en ferdig løsning med hardware og SIM-kort, og bistår gjerne i prosess med konfigurasjon og tjenester tilknyttet dette. Emcom håndterer oppgaven med oppsett og support, og du som kunde trenger kun å plassere ut utstyret og koble det til.

Les mer under emcom.no/leasing

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT