Fiskerinæringens viktigste møteplass - Nor-Fishing

Fiskerinæringens viktigste møteplass - Nor-Fishing

onsdag, 22 juni 2016

De siste årene har Nor-Fishing samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner. Her presenteres alle nyheter av betydning for fiskerinæringen. Det er første gang Emcom deltar og det med god grunn.

Nor-Fishing logo
16. - 19. august 2016

For det første har Emcom fått skreddersydd en maritim antenne for norske forhold. OMNI-A0291 fra Poynting Antennas er en av de få maritime 4G-antennene som i tillegg til vanlige 4G-frekvenser også dekker frekvensbåndet 450 MHz som ice.net benytter. Marineantennen er meget robust, støtter IP-klasse 67 og er motstandsdyktig mot UV-stråling, saltvann og støt.

Det hjelper ikke med god antenne hvis ruteren ikke holder mål, derfor anbefaler Emcom å kombinere OMNI-A0291 med nye Spectre v3 LTE450+ M2M-ruter. Den har en lynrask prosessor for raskere gjennomstrømning og kryptering, mer minne og mer robuste komponenter som tåler mer vibrasjon, mer ekstrem temperatur, og større spenningstoleranse. Like viktig er at den støtter de samme frekvensene som OMNI-A0291.

Kravene er forskjellig fra båt til båt, men en fellesnevner de alle setter pris på er solid og pålitelig utstyr og en stemme i andre enden skulle det være noen spørsmål. Emcom har utstyret og kompetansen til å planlegge løsninger, levere utstyr og supportere.

Datakommunikasjon har blitt en uunnværlig del av arbeidsdagen, men vi må ikke glemme tale. Emcom leverer en tyskprodusert fastmontert 3G-telefon som kobles til utvendig antenne. Sendereffekten er vesentlig sterkere enn på vanlige mobiltelefoner, og det er bygget inn en rekke proff-funksjoner som kan utnyttes. 

Emcom nor fishing kart

Besøk oss på vår sentralt plasserte stand: A2-610, for live demo av utsyr og løsninger.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT