Industriell IoT trenger smarte og robuste 4G-rutere

Industriell IoT trenger smarte og robuste 4G-rutere

torsdag, 16 februar 2017

Passer til alle behov

Kombinasjonen av modeller og fleksibiliteten hver enkelt ruter fra Advantech/B+B Smartworx har, gjør at det finnes en modell i sortimentet som passer - nesten uansett hva behovet er. Rutere fra Advantech/B+B Smartworx kan være både hjerne og muskler i den mobile løsningen deres.

Linux-distribusjon

Alle ruterne kjører en Linux-distribusjon som egner seg godt som plattform til å utvikle egen deres programvare på. Trenden er at man ønsker å legge mer intelligens og prosessering i ruterne/kant- nodene, for å lette sentrale håndtering og for å kutte ned på trafikk . Dette egner alle modellene seg til; enten en ønsker enkel oppgavekjøring eller mer avansert prosessering, kan en bruke scrip- ting i sh, Python, eller programmere i standard C. Produsenten bruker dette til å publisere fritt nedlastbare moduler som gir funksjonalitet mange har etterspurt.

Våre kunder har brukt denne muligheten til blant annet:

  • scriptoppgaver for å varsle via SMS når noe inntreffer på en I/O-port.
  • å holde et øye med tilkoblet utstyr på LAN-siden
  • lage egne programmer som skaper nye tjenester for egen bruk
  • å laste opp noen av de mange ferdige modulene for å legge til funksjonalitet.

Enten behovet bare er rask og sikker overføring over 4G, behandling og logging av sensordata, eller å lage din egen applikasjon for andre formål vil disse ruterne være det beste og mest fleksible valget.

Les mer om våre produkter og tjenester innen industriell IoT

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT