Jablocom Raven med ny firmware og nye funksjoner

Jablocom Raven med ny firmware og nye funksjoner

fredag, 20 januar 2017

Jablocom har lansert en ny fastvare for Android-telefonen Raven. Ny versjon er 2.0.11 som inneholder flere nye funksjoner og rettelser. Oppgrader telefonen nå for å gjøre nytte av forbedringene!

Sentralbordløsning for Android 3G-bordtelefon

Jablocom Switchboard er en sentralbordløsning som er meget enkel å bruke. Den vil være et alternativ til operatørenes egne løsninger. Switchboard kan brukes uten tilpassning med Telia Trådløs Bedrift. Applikasjonen vil også fungere med Mobilt Bedriftsnett fra Telenor, Mobilt Bedrift fra ice.net og tjenestene til Dipper og Phonero. Hvis man bruker en av disse operatørene, må kodene som er omtalt her, legges inn på kontaktene.

Kontroller Jablocom Raven via skytjenesten Jablotool

Man har nå mulighet for å legge inn Raven i skytjenesten Jablotool, et unikt administrasjonsverktøy for Jablocom bordtelefoner. En administrator vil få en oversikt over samtlige bordtelefoner som bedriften har, status, firmware-versjon, kopiere inn kontakter, legge restriksjoner på telefonene etc.  

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT