Kjøretøytelefonen PTCarPhone 6 på Transport & Logistikk 2019

Kjøretøytelefonen PTCarPhone 6 på Transport & Logistikk 2019

fredag, 06 september 2019

Transport & Logistikk 2019 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm den 26-28. september. Det er bransjens største faglige møteplass dette året. Publikum fra transport og logistikknæringen får tre dager med fag, kunnskap og nyheter fra et rikholdig konferanseprogram og en kostnadsfri messe som overgår alt som tidligere har vært arrangert i Norge.

Fastmontert telefon med WiFi-hotspot, robuste rutere og antenner

Emcom vil presentere den nye kjøretøytelefonen PTCarPhone 6, som vi nå får i en 4G-versjon og med WiFi-hotspot. I tillegg vil vi vise frem robuste mobile bredbåndsrutere for bruk i kjøretøy fra den norske produsenten Celerway, samt tilhørende antenner fra Panorama Antennas. Begge disse produsentene vil stå sammen med oss på vår stand B01-35.

Våre eksperter på messen

Fra Emcom stiller tekniker, Robert Nygård og produktansvarlig IoT/Smarthus, Ole Anders Østerås. Ta kontakt via LinkedIn og avtal et møte.

 X3A6326 Edit  X3A6326 Edit
Robert Nygård
Tekniker
Ole Anders Østerås
Produktansvarlig IoT/ Smarthus
linkedin badge linkedin badge

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT