Mobil bredbåndskoffert

Emcom skreddersyr koffert med mobilt bredbånd for profesjonelle miljø

torsdag, 11 oktober 2018

Mobil bredbåndskoffert

Emcom har det siste året fått god kompetanse på å utvikle såkalte «mobile bredbåndskofferter». Dette er bærbare 4G-løsninger montert i robuste og vanntette kofferter som brukerne kan ta med seg ut på oppdrag. Man har krav til dekning «overalt», batteridrift over flere dager og så lav vekt som mulig. Etter mye testing og utprøving av forskjellige konfigurasjoner, spesielt med tanke på batterier og antenner som skal plasseres på en liten flate, har vi nå klar en ny mobil bredbåndskoffert som allerede er levert til et prosjekt.

Eksempler på bruksområder

  • TV og filmproduksjon - WiFi-tilgang på location
  • Forskning - Feltkontorer
  • Bygg- og anlegg - Kontor på bygge- og anleggsplasser
  • Kommunale etater - Midlertidige kontorer/ oppsøkende virksomhet
  • Festivaler - Billettkontroll, WiFi- og ethernettilgang betalingsterminaler + kvitteringsskriver

Ny og forbedret utgave

Løsningen består av en Pelicase koffert, to 4G-rutere som gir nett fra totalt tre operatører (sømløst bytte mellom operatørene når man mister dekning på operatøren som er i bruk) og tre batterier på 9A som gir kontinuerlig drift i 36 timer. Vi har også bygget inn antenner for 4G/3G/2G, WiFi og GPS. Egen bryter på utsiden av kofferten for å slå på/av strømmen (hovedbryter på innsiden). Total vekt for denne løsningen er på 12 kg.

Emcom bredbandskoffert uten pluss

Flere varianter

Emcom tar sikte på å bygge opp en serie med mobile bredbåndskofferter, fra små og lette varianter med kun én ruter og ett batteri, til de mer komplekse som skal dekke flere radioer/operatører og ha lang batteritid. I tillegg så vil vi fortsatt skreddersy bærbare 4G-løsninger etter kravspesifikasjoner fra kunder.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET