Nor-shipping 2022

Nor-shipping 2022

fredag, 18 mars 2022

 

Møt oss på Nor-Shipping

Nor-Shipping er en av verdens viktigste møteplasser for shippingbransjen og havnæringene. 

Nå er messen endelig tilbake! Emcom vil delta som utstiller sammen med våre gode partnere Celerway (Multi-WAN rutere) og Poynting (4G-/5G marineantenner). Vi vil lansere spennende nyheter fra begge produsentene og presentere de beste mobile bredbåndsløsningene for de aktuelle næringene.
 
 
Celerway leverer Multi-WAN ruter som kan benytte ulike bredbåndslinjer (inkludert satellitt) samtidig med høyhastighet mobilt bredbånd fra både Ice, Telia og Telenor. Den unike lastbalanseringen vurderer kapasitet og tilgjengelighet automatisk, og belaster de forskjellige nettene etter dine definerte oppsett.
 
Poynting introduser en helt ny og unik antenne for bruk på båter; WaveHunter. I selve antennehuset er det montert hele 12 stk. kraftige kryss-polariserte MiMo retningstyrte antenner. De er plassert i to rader og med 60° forskyvning. Det gir dekning 360° fra 698 til 960 MHz og 1710 til 3800 MHz og med en forsterkning på opptil 11 dBi.
Besøk oss på Nor-shipping i Lillestrøm 4-7.april!

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT