Mobil bredbåndskoffert

Signalmåler for 4G/3G/2G

onsdag, 31 oktober 2018

CS2389 4G/3G/2G-måleinstrument

CS2389 er et måleverktøy spesielt utviklet for å kontrollere mobildekning for telefoni/tale, men benyttes også for å stille inn antenner for mobildata. Enkel å bruke og med pekeskjerm i farger.

Enheten kan benyttes uten SIM-kort for raskt å få en oversikt over tilgjengelige 3G og 2G-nettverk og operatører. SIM-kort kreves for å søke på 4G. Instrumentet viser alle operatører med signalstyrke og signalkvalitet. Du kan velge om du vil søke på 4G, 3G og 2G eller bare på ett av båndene.

Benytt SIM-kort for kun å vise nettverk og basestasjoner som er tilgjengelige for din operatør. Det er denne opsjonen som vanligvis brukes til å teste signalstyrken og kvaliteten på den valgte leverandøren. Vi anbefaler alltid bruk av SIM-kort for enklest å finne riktig tjenesteyter fordi flere operatører deler vanligvis både 2G-, 3G- og 4G-nettverk.

CS2389 har et oppladbart Li-Ion batteri som kan håndtere opptil 20 timer med kontinuerlig drift og målinger.
Instrumentet har også en ekstern antennekontakt (SMA-hun) slik at man kan koble til en retningsbestemt antenne og få justert den til riktig posisjon. Det vil vise mulighetene med bruk av en ekstern antenne og dekningsforbedringen som antennen kan gi.

 

110200 1

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT