Betalingsformidling

Betalingsformidling

Mobilnett  for betalingstransaksjoner

Betalingsformidling er som regel kredittkort-transaksjoner eller kontanthåndtering. Felles for all betalingsformidling er at nedetid er noe man for all del vil unngå. Man ønsker at transaksjonene skal gå så hurtig som mulig for å unngå kø-dannelse, og sikkerhet er meget viktig. I likhet med andre bruksområder er fastlinje ikke den beste løsningen da det ofte ikke er tilgjengelig på lokasjonen, leveringstiden er for lang eller det er rett og slett for dyrt å etablere det.

Stabilitet og effektivitet med rutere fra Emcom

Emcom sine industrielle rutere for mobilnettet sørger for at kommunikasjon til betalingsløsninger kan utplasseres raskt og effektivt, med mekanismer som sørger for et minimum av nedetid og best mulig stabilitet. Ved å benytte nyeste mobilteknologi er også ventetid på transaksjoner nede på et minimum. Da våre løsninger er åpne for tilpasning, kan man også legge på ekstra kontrollfunksjonalitet, som for eksempel å varsle dersom en enhet tilkoblet ruteren ikke svarer. Dette kan også kombineres med en strømenhet fra Gude som kan restarte andre enheter ved hengsituasjoner/feil. Selve hardwaren er også fleksibel, og ved utplassering i f.eks. automater er det mulighet til å koble til serielt utstyr, sensorer med mer.

Vi har som den ledende leverandøren av antenner innen mobilkommunikasjon, også et bredt utvalg av innendørs og utendørs antenner for å gi den nødvendige dekningen.

Din kontakt

 X3A6442 Edit

Alf Møllerud

Teknisk sjef / CTO
+47 932 67 132
alf@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…