Future of the Fjords

Future of the Fjords

Verdens første helelektriske turistbåt har valgt en klasseløsning for Internett om bord.

Addsecure

Addsecure

AddSecure benytter nå pålitelige antenner som fungerer optimalt sammen med sin Airborne serie. Antennene bidrar til at man ikke har noe nedetid i kommunikasjonen mellom alarmenhetene og alarmmottakene.

Kolonial.no

Kolonial.no

For å gi kundene sine et enda bedre servicetilbud, har Kolonial.no etablert en rekke hentepunkter rundt omkring i Norge. Emcoms løsning gjør en genial idé til virkelighet

Norsk Luftambulanse

Norsk Luftambulanse

Tenk om vi kunne vite hvordan været var akkurat der vi skal fly, akkurat nå. Også om natten og i dårlig vær? Tenkte en av pilotene i Norsk Luftambulanse. Da kunne de bestemt ruten med en gang og spart masse livsviktig tid.

Nokas Cash Handling

Nokas Cash Handling

- Nå er alt utstyr 100 prosent klart og testet før transport ut, og det er bare å sette på strøm, så virker det. Vi er helt ferdige med at kundens lokaler må brukes som et teknikklaboratorium i de siste testene før driftsstart.

Tønsberg Parkering

Tønsberg Parkering

Ved å benytte Cradlepoint gikk kjøpsprosessen fra mellom 90-120 sek til ca 12 sek. For å sette dette i perspektiv betyr det at det nå tar ca like lang tid å gjennomføre et kortkjøp som det gjør å gjennomføre et myntkjøp.

Nettbuss Vest

Nettbuss Vest

Vår fastmonterte, driftsikre og fleksible GSM-telefon, Pei Tel Carphone 3 er foretrukket av busselskapet Nettbuss Vest.

Gateway Varesikring

Gateway Varesikring

Gateway Varesikring leverer fysisk varesikring basert på Gunnebo Gateway sine løsninger til butikker over hele landet. Finn ut hvordan Emcom hjalp dem effektivisere bedriften og samtidig spare miljøet.

Miljøtaxi Stavanger

Miljøtaxi Stavanger

I sitt samarbeid med Network Norway og Officer Stavanger tilbyr Miljøtaxi Stavanger gratis internettilgang fra alle sine biler.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Det blir en hektisk måned for vi stiller også på Transport & Logistikk 2019, Konferanse og messe, på Lillestrøm 26-… twitter.com/i/web/status/1…