Energi

Stabil og pålitelig kommunikasjon

Energibransjen som marked spenner vidt, og det finnes mange forskjellige områder innen energi hvor Emcom kan levere den optimale kommunikasjonsløsningen. Innen energifeltet har man forretningsområder som måleravlesning, kommunikasjon i distribusjonsnettet, styring og kontrollering/overvåking av produksjon, samt styring og overvåking av energistyringssystemer for næringsbygg med mer.
For kundene i disse segmentene er som regel ikke datamengder og hastighet et stort tema. Sikkerhet, pålitelighet og tilpasningsmuligheter til gamle systemer (serielle protokoller, modbus med mer), valg av rett teknologi og antenner for dekning er det viktigste her.

Sikre rutere som tåler minusgrader

Med rutere som er sikre og pålitelige, og som kan utstyres med seriellporter (RS232, RS485) og brukes som Modbus-tjener eller -klient, kan vi levere det en trenger uansett hvilket segment innen energi dere dekker. Våre løsninger kan tilpasses etter behov, og ønsker man seg eventuelt å bygge en innebygget løsning kan vi hjelpe med moduler fra Sierra Wireless. Felles for ruterne vi leverer er typisk at de tåler 10-30 eller 10-60 V inn, og at de kan operere fint i temperaturer fra -30º til +70ºC.

Vi kan bistå med planlegging og rådgivning, konfigurasjon, utrulling og service/drift.

Din kontakt

 X3A6326 Edit

Øyvind Martinsen

Salgsansvarlig M2M
+47 464 45 586
oyvind@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…