Internet hotspots

Få internett på buss/ferge/nyttekjøretøy/kafé

Utviklingen i dagens marked fører til at vi benytter oss av flere og flere digitale løsninger, og ikke minst sosiale medier. Vi vil være koblet til nett enten vi sitter på bussen, er på kafé med venner eller venter på at ombordstigningen til flyet starter. Snakk med oss for å få internett der du er.

Tilby nett til dine kunder og få noe tilbake

Det er flere grunner til å tilby WiFi-soner til besøkende eller passasjerer. For det første sørger man for at kundene tilbringer mer tid i forretningen, som også bidrar til økt salg. I tillegg oppleves tilgangen til nett som god tjeneste. Dersom man kan be kunden like din Facebook-side eller registrere seg for å motta nyhetsbrev eller lignende, har man også utnyttet løsningen til noe mer enn kun å gjøre kundene glade og fornøyde. I en buss vil en ved riktig valg av antenner og kombinasjoner av mobilteknologier kunne tilby internett-tilgang via 4G til sine kunder på steder hvor passasjerene selv har marginal dekning eller ikke dekning i det hele tatt.

Med rutere fra Emcom kan enhver bedrift tilby dette til sine kunder i lokaler, busser eller ferger. Vårt sortiment kan dekke de fleste behov, og vi har god erfaring fra tidligere leveranser i både liten og stor skala.

Din kontakt

 X3A6442 Edit

Alf Møllerud

Teknisk sjef / CTO
+47 932 67 132
alf@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…