Leasing 4

Leasing 4

FORUTSIGBAR FAST UTGIFT

Å ha en fast månedlig sum å forholde seg til gir økonomisk forutsigbarhet enten man skal oppskalere eller nedskalere. Da det økonomiske aspektet gjerne er en faktor hos beslutningstakere, kan det å betale et månedlig beløp være en god løsning.

KOSTNAD FORDELT OVER 3 ÅR

Leasing er et mer og mer populært alternativ til å kjøpe, og en grunn til det er at bedriften slipper å binde opp kapital, men heller fordeler summen over leasingperioden. Dette frigjør midler som kan benyttes til andre formål.

UTSTYR KAN SKIFTES UT ETTER LEASINGPERIODEN

Ved å inngå en leasingavtale gir du deg selv muligheten til å regelmessig oppgradere til nyere utstyr dersom behovet er der. Det er også mulig å kjøpe ut utstyret etter leieperioden til en gitt pris.

NØKKELFERDIGE LØSNINGER MED ANSVARET PLASSERT HOS LEVERANDØR

Vi kan levere ferdig løsning med hardware og SIM-kort, og bistår gjerne i prosess med konfigurasjon og tjenester tilknyttet dette. Emcom håndterer oppgaven med oppsett og support, og du som kunde trenger kun å plassere ut utstyret og koble det til.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET