Maritimt

Maritimt

Stabil mobilkommunikasjon til sjøs

På båter og merder er kablet nett umulig, og satellitt er ikke optimalt. Dette er virkelig et miljø hvor industriell mobilkommunikasjon er det beste alternativet. Emcom leverer rutere og antenner for fartøy og maritimt miljø og hjelper gjerne til med planlegging og rådgivning. Våre rutere dekker alle de brukte LTE-frekvensene fra 450 MHz (ice.net) til 2600 MHz. Produktene tåler kulden og påkjenningen ved å stå ute i skap eller inne i båter.

I dag brukes våre løsninger til å gi fjerntilgang for service for skipselektronikk, til å gi mannskap og eventuelt passasjerer tilgang til internett, tilgang til å monitorere verdifulle ressurser og virksomhetskritiske applikasjoner på en effektiv måte.

Rutere for alle typer fartøy

Emcom kan levere utstyr både til små og store fartøy. Vi har ruter og antenne som passer til din båt; alt fra mindre rutere som gir nett til fiskere og båter rundt norskekysten, til utstyr for større skip der det er behov for vesentlig mer båndbredde via både satelitt og mobilnettet. I tillegg har vi rutere og løsninger med blant annet utstyr for videoovervåking og kommunikasjon til sensorer til merder og fiskeanlegg.

Din kontakt

 X3A6442 Edit

Alf Møllerud

Teknisk sjef / CTO
+47 932 67 132
alf@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…