Overvåkning

Bruk mobilnett for dine overvåkningsløsninger

Et av de første segmentene som begynte å benytte maskin-til-maskin kommunikasjon, var sikkerhetsfirmaer som driver med overvåking og alarmer. Det å kunne benytte mobilnettet til disse tjenestene åpnet for nye muligheter og løsningene ble raskt tatt i bruk. Alt fra mobile overvåkingsløsninger i hengere til fastmonterte kameraer på brakkerigger trenger robuste produkter med høy båndbredde og god toleranse for temperatur.

Vi tilbyr moderne og stabile rutere

Typisk for en del overvåkingsobjekter er at de gjerne befinner seg på steder hvor det av diverse årsaker er upraktisk med fastlinje. Prisutviklingen i mobilmarkedet de siste årene bidrar til at mobile løsninger er rimeligere og enklere å sette ut. Med rutere som støtter PoE PD eller PoE PSE har man en elegant og enkel installasjon.

M2M-løsninger muliggjør kommunikasjon med blant annet overvåkingssystemer, kontrollsystemer, bevegelsessensorer, lysstyring og en rekke andre bruksområder.

Din kontakt

 X3A6442 Edit

Alf Møllerud

Teknisk sjef / CTO
+47 932 67 132
alf@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…