Personvernerklæring for Emcom AS

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer for innsamling og behandling av personopplysninger som blir registrert på våre nettsider www.emcom.no og nettbutikk.emcom.no eller ved annen kontakt med oss via e-post og telefon. Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, IP-adresse, e-postadresse, telefonnummer osv.

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen, vår personvernpolitikk generelt eller ønsker å få utført andre endringer du ikke selv har direkte tilgang til, kan du ta kontakt med oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Formålet med innsamling av personopplysninger
De opplysningene vi samler inn via våre nettsider eller ved at du er i kontakt med oss på andre måter, blir kun benyttet for å håndtere dine henvendelser og bestillinger. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev til deg hvis du har gitt tillatelse til det. Informasjonen benyttes til følgende:

• Registrering av bestillinger og betalinger, behandling av ordre, og levering av varer bestilt gjennom vår nettbutikk
• Utsendelse av nyhetsbrev
• Behandling av henvendelser
• Data for personalisering av sideinnhold og tilbud

Dine personopplysninger blir kun brukt til de oppgitte formålene og ikke solgt til andre.

Hva slags opplysninger blir registrert?
For alle formål vi:
• E-post adresse

Hvis du registrerer deg som kunde, ber vi også om:
• Fullt navn
• Fakturaadresse og leveringsadresse med postnummer og poststed
• Ditt mobilnummer

Når du skal betale for varer i nettbutikken med kredittkort, blir du sendt til vår innbetalingspartner Nets, som håndterer dine betalingskortopplysninger på en sikker og godkjent måte. Se deres nettsider på https://www.nets.eu/no-nb/kundeservicefor mer informasjon.
De fleste steder der du kan registrere deg, har du også mulighet til å be om å stå på liste som mottager av nyhetsbrev. Dette kan du når som helst melde deg av ved å klikke på link nederst i nyhetsbrevet eller under «Kundesenter» -> «Vilkår»

Hvem får tilgang til disse opplysningene?
Disse opplysningene brukes kun av Emcom og våre underleverandører for å utføre prosesser i forbindelse med en behandle bestillinger gitt til oss. Opplysningene blir ikke videresendt utenfor vår kontroll og de blir heller ikke brukt til andre formål enn det som er opplyst og det du har gitt samtykke til. Vi engasjer underleverandører for å utføre deler av databehandlingen f.eks. en leverandør av netthandelstjenester, en betalingstjenesteleverandør og lignende. Emcom outsourcer også andre tjenester som kundefordringer/betalingsoppfølgning, regnskap og varetransport. Vi benytter kun underleverandører som opererer innenfor EU/EØS området eller som gjennom andre avtaler og forpliktelser er godkjent for å behandle personopplysninger i EU/EØS området. Alle våre underleverandører er bundet gjennom databehandleravtaler eller konfidensialitetserklæringer, som strengt regulerer hvordan og under hvilke omstendigheter dataene skal behandles.

Underleverandører med mulig tilgang til dine personopplysninger
• Multicase – leverandør av vårt ERP-system (forretningssystem for lager, salg og innkjøp)
• Consignor – leverandør av plattformen for produksjon og sending av forsendelser fra vårt lager
• Podio – vårt kundeoppfølgingssystem
• SG Finans – vår factoring-partner som håndterer kundefordringer
• Nets – vår innbetalingspartner ved betaling med kredittkort og Vipps
• Eminentia Regnskap – vårt regnskapsbyrå
• Lindorff – vår inkassopartner
• Bonefish – vårt digitalbyrå som administrerer nettsiden emcom.no
• Bring – vår transportpartner

Lagring og oppbevaring
Vi lagrer e-postkorrespondanse, henvendelser via våre kontaktskjemaer og oppsummering av annen dialog så lenge de ansees som aktuelle. Våre medarbeidere skal minst én gang hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassene og vårt CMR-system.
Regnskapsloven krever at vi lagrer fakturaer i fem år og vi vil minimum ta vare på kjøpshistorikken så lenge. Du kan etter den tid kreve at vi sletter transaksjonsdataene på en bestilling. Dersom det ikke skjer, vil vi lagre kjøpshistorikken i 10 år.

Rett til innsyn, korrigering, sletting og overføring av data
Personopplysninger som er registrert pga. opprettelse av deg som bruker/kunde, kan du når som helst se og korrigere under linken «Kundesenter» -> «Min Side». Informasjonen kan hentes ut i XLM-format og overføres.
Du har tilgang til alle ordre/faktura under linken «Kundesenter»-> «Min Side».
Du har når som helst anledning til å trekke tilbake ett eller flere samtykker eller be om at opplysningene om deg slettes. Samtykkene finnes under lenka «Kundesenter» og deretter «Vilkår» og kan trekkes tilbake på samme sted. Sletting av deg som kunde kan gjøres under lenka «Kundesenter» -> «Min Side». Man kan også ta kontakt med oss på på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende brev til vår registrerte adresse.

Rett til å motta kopi av registrerte opplysninger
Du kan be om å få en kopi av de registrerte opplysningene på deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende brev til vår registrerte adresse.

Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes fra nettsider som du besøker og lagres i din nettleser. Formålene er mange, bl.a. for å huske sider som du har besøkt, statistikk, forbedre bruksopplevelsene, huske varer som er lagt i handlekurven og brukernavn og passord (hvis det er ønskelig). Informasjonskapslene registrerer bl.a. IP-adresse og hvor lenge besøkende er på nettsidene, hvilke sider som besøkes, hvor mange besøkende siden har, hvilken enhet de bruker, geografisk område, etc. Disse opplysningene er helt anonymisert og blir brukt for statistikk og analyse av nettsiden, samt annonsering. Dataene samles inn via tredjepart-cookies fra Google Analytics og AdWords.
Ønsker du ikke lagring av cookies kan du følge anvisningene her for å skru de av i netteleseren din: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Informasjonskapslene som brukes på emcom.no og nettbutikk.emcom.no er:

• ASPXANONYMOUS: Brukes for å opprettholde informasjon mellom sidevisninger for ikke innloggede brukere, f.eks. handlevogn.
• ASP.NET_Sessionld: Brukes for å opprettholde informasjon mellom sidevisninger innen en økt/sessjon, f.eks. handlevogn.
• En eller flere cookies som starter med McWeb: Inneholder oppsett og eventuelt innloggingsinformasjon dersom du som bruker har bedt om dette.
• GA.JS: Er en samling informasjonskapsler som brukes av Google Analytics for å vise bruksstatistikk på nettsider. De lagrer ingen personlig informasjon og kan ikke spores tilbake til bruker.

Klage
Dersom du mener dine opplysninger er registrert på feilaktig grunnlag, blir benyttet i strid med dine interesser, eller blir benyttet på en måte som kan forårsake urimelige negative konsekvenser for deg som person, har du rett til å bringe saken opp for det norske Datatilsynet. Kontaktinformasjon og retningslinjer finner du på deres hjemmeside www.datatilsynet.no

Vår registrerte adresse er:
EMCOM AS
Sven Oftedalsvei 5
0950 OSLO
Telefon: 98226666

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET