Addsecure

Addsecure

AddSecure har siden begynnelsen av 1970-tallet utviklet produkter og tjenester innenfor kritisk alarmkommunikasjon. De har i dag over 100.000 fornøyde abonnenter på sikker alarmoverføring. Kommunikasjonen mellom kundenes alarmanlegg og alarmmottak til sentrale systemer skjer nå i stor grad via mobilnettet.

AddSecure har virksomhet i Danmark, Norge og Sverige med hovedkontor i Stockholm og Oslo, samt regionale kontorer i Lillehammer, Stavanger, Trondheim, Harstad, Göteborg, Malmö og Örebro. De er til sammen ca. 160 ansatte.

UTFORDRINGEN
TILFREDSSTILLENDE DEKNING FOR ALARMENHETENE

Addsecure sin Airborne DC serie av alarmenheter benytter mobilnettet (2G/3G/4G) for overføring av data og tale. Det er da svært viktig at dekningen er så optimal som mulig for stabil kommunikasjon mellom alarmenhetene og alarmmottakene. En god antenne er i denne sammenheng påkrevet. Utfordringen har vært å finne en liten antenne som gir tilstrekkelig forsterkning og kan spesialtilpasses alarmenhetene. Antenna må ha plass og fungere uten interferens i en liten boks som ellers består av elektroniske komponenter og batterier. I tillegg må ikke radiosignalene skjermes av det øvrige utstyret.

LØSNING
SKREDDERSYDD ANTENNE UTVIKLET FOR ADDSECURE

AddSecure tok kontakt med Emcom som representerer Panorama Antennas i Norge. Panorama Antennas er en av de ledende produsentene av antenner innen M2M og besitter en unik ekspertise og erfaring. En PCB-antenne ble skreddersydd for alarmenhetene i Airborne-serien. AddSecure sendte over ett eksemplar av hver modell til Panorama Antennas for å få tilpasset antenna helt nøyaktig og måle direkte på utstyret. Testingen ble utført i Panorama Antennas sitt eget ekkofrie kammer. Justeringer på antenna ble gjort inntil man oppnådde tilstrekkelig ytelse.

I tillegg valgte AddSecure å benytte den eksterne LPW-BC3G-26 antenna fra Panorama på lokasjoner hvor man trenger en enda kraftigere antenne. De får en egen versjon av LPW-antenna med spesialtilpasset kabellengde og antennekontakt. Den lave profilen på den robuste antenna gir en god beskyttelse mot vandalisme. Antenna monteres raskt og enkelt på utsiden av skapet hvor alarmboksen er satt inn i.

dc8 kretskort enbart

 

Airborne DC 4G-alarmenhet med Panorama LPW-BC3G-26 ekstern antenne

RESULTAT
STABIL KOMMUNIKASJON

AddSecure benytter nå pålitelige antenner som fungerer optimalt sammen med sin Airborne serie. Antennene bidrar til at man ikke har noe nedetid i kommunikasjonen mellom alarmenhetene og alarmmottakene.

 "Det er en trygghet å ha Emcom som leverandør med deres gode kompetanse på antenner og kontakt med ledende produsenter. I tillegg har de fokus på logistikk og sørger for at vi mottar antenner som for oss er en kritisk komponent, til riktig tid. Sammen med produsenten Panorama Antennas opprettholdes denne opplevelsen av profesjonalitet, fleksibilitet og dyktighet. Det er viktig for oss at de er kundeorienterte, og at de finner de beste løsningene for oss og leverer førsteklasses og skreddersydde antenner som er behørig testet sammen med våre produkter."  

--Trond Hendriksen, Senior System Spesialist, AddSecure AS

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT