Gateway Varesikring

Gateway Varesikring

Gateway Varesikring AS leverer fysisk varesikring basert på sine løsninger til butikker over hele landet.

UTFORDRINGEN
SVÆRT DYRT VEDLIKEHOLD

Løsningene består av porter som trigger alarmer, og alle portene på en lokasjon er koblet til en sentral kontrollenhet.

Kontrollenheten har en del parametere som til tider må justeres – det kan være ting som alarmvolum eller følsomhet. Disse endringene gjøres på en PC som kobles til den sentrale kontrollenheten. Kontrollenheten har i dag kun tilkobling via RS-485, og for hver justering eller endring som må gjøres, må en tekniker fra Gateway reise fysisk til stedet, og koble PC-en til kontrollenheten. Dette tar lang tid og krever fly- og bilreiser.

LØSNINGEN
FJERNSTYRING AV ALLE INSTALLASJONER OVER INTERNETT

Emcom tok frem en løsning som gjør det mulig for teknikerne å foreta disse endringene over mobilnett/internett.

Med Emcoms kompetanse innen industriell telekommunikasjon og et utvalg av markedets største og beste produsenter, valgte Emcom en løsning som støttet både dagens utfordring og som tok høyde for morgendagens utvikling og utfordringer.

Hardware

IR700-serien til InHand Networks som ble valgt, er en serie robuste og stabile rutere som håndterer samtlige områder vi trengte å adressere;

  • RS-232 eller RS-485 blokk-kontakt og UART slik at kontrollenheten kan kobles direkte på ruteren.
  • Innebygget VPN-server og klient for oppretting av sikker kommunikasjon og sikker tilgang til hele nettverket bak ruteren dersom det i fremtiden blir aktuelt med IP-baserte komponenter i sikkerhetsløsningen.
  • Stabil kommunikasjon via 2G, 3G eller fastlinje. I casen ble 3G valgt fremfor 2G pga den langt bedre responstiden og fordi 2G-nettet er tungt belastet.
  • Management-programvare som lar oss kontrollere et antall utplasserte enheter samtidig. Systemet omfatter statistikkinnsamling (trafikkdata), konfigurasjonsendringer og oppdatering av firmware.
    Gateway Varesikring AS
RESULTAT
MASSIV BESPARELSE OG MILJØVENNLIG
"Dagens løsning lar Gateways teknikere bruke tiden langt mer effektivt, sparer bedriften mange penger, og er langt mer miljøvennlig."

- Terje Kristiansen, Gateway Varesikring AS

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Vår nye 4G-bordtelefon er snart klar! emcom.no/aktuelt/item/b… emcom.no/aktuelt/item/b…