Miljøtaxi Stavanger

Miljøtaxi Stavanger

MiljøTaxi Stavanger AS er en ny taxisentral med et helt nytt konsept og er den første sentralen i Norge med en grønn profil. MiljøTaxi Stavanger krever at løyvehaverne som kjører for selskapet benytter Hybridbiler, biler som kjører på Biodrivstoff, Biogass eller Naturgass på grunn av de gode miljøegenskapene. Målet med Miljøtaxi er å redusere utslipp av CO2, partikler og nitrogenforbindelser og sette en standard som kan følges av sentraler i hele landet.

MÅL
FØRST UTE MED DET SISTE

I dagens taxibransje er det vanskelig å skille seg ut i mengden. Det er mange om beinet og det gjør det ikke lettere for kundene å velge sin favoritt. Siden Miljøtaxi startet tilbake i 2008 har deres mål vært å ta et ansvar og standpunkt for miljøet, men også være helt i front når det kommer til teknologi som kommer kundene til nytte.

LØSNING
USB-DONGEL MED WIFI

Alle bilder hos Miljøtaxi Stavanger ble utstyrt med 1 stk Option XyFi (verdens minste WiFi-ruter). Denne tar minimalt med plass, er superenkel å sette opp og gir internettilgang til opp til 8 brukere. Ruteren skrur seg av og på sammen med tenningen til taxien, da den står passert i en USB-adapter i bilens sigaretttenner.

RESULTAT
FORNØYDE KUNDER

Nå har internet hotspot vært tilgjengelig i snart et år og tilbakemeldingene fra passasjerer er utelukkende positiv. Turister og reisende til og fra Sola Flypass har naturlivis vist ekstra stor interesse, da dataroaming i Norge som kjent er meget dyrt.

Lokalbefolkningen har også lagt merke til Miljøtaxi som ikke bare en grønt alternativ, men også noen som yter det lille ekstra.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET