Signage

Mobilt nett for digital signage

Dagens løsninger for digital signage kan nyttiggjøre seg stadig større båndbredde for stadig mer spennende løsninger, med for eksempel interaktiv videostreaming. Samtidig ønsker man seg et stabilt og profesjonelt system, gjerne utplassert fortest mulig når en avgjørelse er tatt.

Det å være avhengig av en fastlinje er heller ikke optimalt for alle, da det ofte ikke er tilgjengelig på lokasjon, leveringstiden er for lang eller det er rett og slett for dyrt å etablere det. Mobil kommunikasjon kan uansett være en besparelse i forhold til fastlinje, avhengig av operatør/tilbyder.

Rask og rimelig tilkobling til nett

Emcom AS kan levere produkter som er ideelle til dette markedet. Våre rutere er operatøruavhengige, og støtter alt fra 450 MHz og oppover, i hastigheter opp til 300 Mbps. Dette gjør det mulig å levere løsninger som er avhengig av nettilkobling til en større andel av markedet, raskere, rimeligere og sikrer din kunde en god opplevelse. Har du i tillegg bruk for å styre strøm til skjermer/spillere har vi strømstyringsprodukter fra tyske Gude.

Din kontakt

 X3A6326 Edit

Øyvind Martinsen

Salgsansvarlig M2M
+47 464 45 586
oyvind@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…