Transport

Vi har lang erfaring med internett til nyttekjøretøy

Transportbransjen har sine egne utfordringer når det gjelder kommunikasjon. Ingen andre har samme hensyn å ta ved valg av mobilteknologi (2G/3G/4G - ICE), driftsspenning (12V, 24V ..), skiftende mobildekning og ikke minst valg og plassering av antenner. Noen trenger WiFi eller nettverkskontakter til buss eller nyttekjøretøy for PC-er eller nettbrett, andre trenger å koble til temperatursensorer eller andre sensorer for last, kameraer eller annet. Emcom har erfaringene rundt valg av utstyr og teknologi, antenner, og tilleggsfunksjonalitet som f.eks. GPS.

Våre rutere og antenner egner seg i/på  nyttekjøretøy

Våre rutere kan tilpasses og konfigureres etter behov, kan bruke alle mobilnettene, og kan også programmeres til å utføre mer avanserte oppgaver. De er solide og har høy toleranse for både kulde og varme, og egner seg derfor godt også i/på kjøretøy. Vi kan bistå med planlegging og rådgivning, konfigurasjon, utrulling og service/drift.

Antenner er alltid et spennende område på ting i fart. Emcom har utvalget av antenner for montering på glass, tak, speil eller støtfanger - fra Panorama, Poynting og Hüber+Suhner.

Markedets beste fastmonterte mobil for fartøy

Emcom kan i tillegg levere markedets beste telefon fra tyske PeiTel for bruk i nyttekjøretøy. Det er en fastmontert telefon, produsert i Tyskland, og er av høyeste standard og tidløs design. Gjennom effektiv ekko- og støyreduksjon er systemet spesielt effektivt i bråkete førerkupeer, hvilket bidrar til å gjøre PTCarPhone ideell for spedisjons- og logistikkforetak, bilutleie, taxi- og bussvirksomhet samt sikkerhetstransporter. Ekstern antennekontakt gir minimal stråling i kupeen og bidrar til optimal signalmottak.

Din kontakt

 X3A6326 Edit

Øyvind Martinsen

Salgsansvarlig M2M
+47 464 45 586
oyvind@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…