Emcom signerer distributøravtale med Rajant

Emcom signerer distributøravtale med Rajant

søndag, 07 juni 2020

Kinetic Mesh Distributor logo

Rajant Kinetic Mesh - markedets beste trådløse mesh-nettverk

Emcom har signert en distributøravtale med Rajant Corporation, et amerikansk selskap som har spesialisert seg på radio-mesh ved hjelp av intelligente og mobile noder.

Rajant har med sin patenterte teknologi blitt markedsledende innen mesh til de mest krevende miljøene hvor tradisjonelle mesh-nettverk kommer til kort.

Deres løsning, Kinetic Mesh®, er ulikt alle andre trådløse mesh-nettverk som tilbys på markedet i dag. Kinetic Mesh gir trådløs bredbåndstilkobling for overføring av tale, data og video, som er enkel, skalerbar og feilfri. Rajant sine produkter brukes i ulike driftskritiske miljøer over hele verden. Typiske bruksområder er gruve-/tunneldrift, containerhavner, olje- og gassinstallasjoner, festivaler, landbruk, smarte byer, autonome kjøretøy(droner etc.) og roboter.

Emcom vil kombinere nettverksnoder fra Rajant med antenner fra Poynting Antennas og tilby komplette løsninger. Det er en vellykket kombinasjon som allerede er i bruk andre steder i verden.

 Breadcrumb og Heli

Les mer i vår artikkel om Kinetic Mesh.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT