IoT-workshop Telenor Innovation Centre, 21.mars

0

Datadrevet innsikt gir bedre beslutningsgrunnlag

Bli med på gratis workshop for å lære hvordan dere enkelt kan ta i bruk virkelig data til å gjøre effektive tiltak rundt eksempelvis miljø, trafikk og bygninger. 

Torsdag 21. mars kl 10 - 15 | Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu. Et felles arrangement av Telenor, Sikri og Emcom.

I en verden hvor tingenes internett (IoT) transformerer hverdagen, blir det stadig viktigere å forstå hvordan disse teknologiene kan anvendes for å forbedre og effektivisere arbeidsprosesser. Denne workshopen vil dykke ned i mulighetene IoT bringer til bordet, spesielt når det kombineres med kunstig intelligens (AI), for å skape intelligente løsninger som kan revolusjonere måten vi jobber på.

Workshopen er laget for å være interaktiv, med gruppediskusjoner og hands-on aktiviteter der deltakerne kan få praktisk kunnskap og forståelse. Dette er en unik mulighet for alle som ønsker å forstå potensialet i IoT og hvordan det kan transformere deres arbeidsområde.

 

Program:

 • 9.30 Registrering, kaffe og en liten matbit
 • 10.00
  Introduksjon til IoT og AIoT: En grunnleggende forståelse av IoT og hvordan AI kan integreres for å skape AIoT-løsninger. Vi vil utforske hvordan disse teknologiene driver innovasjon og effektivitet på tvers av ulike sektorer
  Identifisering av IoT-muligheter: Hvordan kan din organisasjon dra nytte av IoT? Vi vil se på praktiske eksempler på prosesser som kan automatiseres eller forbedres gjennom smarte, tilkoblede enheter
 • 12.00 Lunsj
 • 13.00
  Fra teori til praksis: En steg-for-steg guide til implementering av IoT i din virksomhet. Dette inkluderer en modell for gevinstrealisering og en handlingsplan for å ta i bruk IoT-løsninger effektivt
  Case-studier og anvendelser i virkeligheten: Gjennomgang av suksesshistorier og hvordan ulike industrier har implementert IoT for å løse spesifikke utfordringer.
 • 15.00 Avslutning

 

Målgruppe:

Denne workshopen er ideell for kunder og partnere som ønsker å utforske IoT's potensial, spesielt de med ansvar for å forbedre innsikt, rapportering, arbeids- og prosessflyter gjennom teknologi. Det kreves ingen forhåndskunnskap om IoT, da workshopen vil dekke alt fra grunnleggende prinsipper til avanserte anvendelser.


Praktisk informasjon:

 • Arrangementet gjennomføres med fysisk oppmøte kl 9.30-15 
 • Adresse: Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu
 • Kontaktperson: Tonje Nordli, telefon 913 00 062 epost tonje.nordli@sikri.no

Lunsj er inkludert og dekkes av Telenor, Emcom og Sikri. Andre kostnader som reise og opphold må i sin helhet dekkes av deltaker.  


Påmelding er bindende. Dersom du har meldt deg på og ikke kan komme likevel, må du gi beskjed snarest mulig til tonje.nordli@sikri.no. Seneste frist for avmelding er 18. mars. Det påløper et no-show gebyr på kr 500,- ved senere avmelding eller dersom man ikke møter. 

 

Det er begrenset antall plasser med førstemann til mølla prinsipp. Du vil straks etter påmelding få en bekreftelse på din registrering.