IoT-workshop Telenor Innovation Centre, 21.mars

0

Datadrevet innsikt gir bedre beslutningsgrunnlag

Bli med på gratis workshop for å lære hvordan dere enkelt kan ta i bruk virkelig data til å gjøre effektive tiltak rundt eksempelvis miljø, trafikk og bygninger. 

Torsdag 21. mars kl 10 - 15 | Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu. Et felles arrangement av Telenor, Sikri og Emcom.

I en verden hvor tingenes internett (IoT) transformerer hverdagen, blir det stadig viktigere å forstå hvordan disse teknologiene kan anvendes for å forbedre og effektivisere arbeidsprosesser. Denne workshopen vil dykke ned i mulighetene IoT bringer til bordet, spesielt når det kombineres med kunstig intelligens (AI), for å skape intelligente løsninger som kan revolusjonere måten vi jobber på.

Workshopen er laget for å være interaktiv, med gruppediskusjoner og hands-on aktiviteter der deltakerne kan få praktisk kunnskap og forståelse. Dette er en unik mulighet for alle som ønsker å forstå potensialet i IoT og hvordan det kan transformere deres arbeidsområde.

 

Program:

 • 9.30 Registrering, kaffe og en liten matbit
 • 10.00
  Introduksjon til IoT og AIoT: En grunnleggende forståelse av IoT og hvordan AI kan integreres for å skape AIoT-løsninger. Vi vil utforske hvordan disse teknologiene driver innovasjon og effektivitet på tvers av ulike sektorer
  Identifisering av IoT-muligheter: Hvordan kan din organisasjon dra nytte av IoT? Vi vil se på praktiske eksempler på prosesser som kan automatiseres eller forbedres gjennom smarte, tilkoblede enheter
 • 12.00 Lunsj
 • 13.00
  Fra teori til praksis: En steg-for-steg guide til implementering av IoT i din virksomhet. Dette inkluderer en modell for gevinstrealisering og en handlingsplan for å ta i bruk IoT-løsninger effektivt
  Case-studier og anvendelser i virkeligheten: Gjennomgang av suksesshistorier og hvordan ulike industrier har implementert IoT for å løse spesifikke utfordringer.
 • 15.00 Avslutning

 

Målgruppe:

Denne workshopen er ideell for kunder og partnere som ønsker å utforske IoT's potensial, spesielt de med ansvar for å forbedre innsikt, rapportering, arbeids- og prosessflyter gjennom teknologi. Det kreves ingen forhåndskunnskap om IoT, da workshopen vil dekke alt fra grunnleggende prinsipper til avanserte anvendelser.


Praktisk informasjon:

 • Arrangementet gjennomføres med fysisk oppmøte kl 9.30-15 
 • Adresse: Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu
 • Kontaktperson: Tonje Nordli, telefon 913 00 062 epost tonje.nordli@sikri.no

Lunsj er inkludert og dekkes av Telenor, Emcom og Sikri. Andre kostnader som reise og opphold må i sin helhet dekkes av deltaker.  


Påmelding er bindende. Dersom du har meldt deg på og ikke kan komme likevel, må du gi beskjed snarest mulig til tonje.nordli@sikri.no. Seneste frist for avmelding er 18. mars. Det påløper et no-show gebyr på kr 500,- ved senere avmelding eller dersom man ikke møter. 

 

Det er begrenset antall plasser med førstemann til mølla prinsipp. Du vil straks etter påmelding få en bekreftelse på din registrering. 

 

 

Webinar maritime kommunikasjonsløsninger, 14.mars

22.02.2024

0

Internettløsninger for den maritime industrien

Vår antenneprodusent Poynting Antennas inviterer til webinar den 14.mars. Webinaret anbefales til alle som ønsker mer  kunnskap om profesjonelle kommunikasjonsløsninger til havs. Hvilke utfordringer har man og hvilke løsninger finnes for å sikre god Internetttilgang?

Webinaret ledes av Ben Taylor, en av Europas fremste foredragsholdere i det maritime miljøet. Det blir en rekke interessante foredrag fra aktører som tilbyr 4G-/5G-kommunikasjon, LEO-kommunikasjon (satellitt) og cybersikkerhet. Emcom deltar ved salgsdirektør Geir Gramdal som skal presentere de beste 4G- og 5G antenneløsningene tilgjengelig for bruk i det profesjonelle maritime miljøet.


Meld deg på og sett av tidspunktet 14 - 16,  torsdag 14. mars. 

Webinaret arrangeres av vår leverandør Poynting. 

Les mer om arrangementet og foredragaholderne her.