STRATUS - Alltid på nett

STRATUS - Alltid på nett

onsdag, 09 mars 2022

STRATUS - alltid på nett! 

Stratus er virkelig en ruter i toppsjiktet og har alt hva du trenger under topplokket. Det er en kraftig og rask ruter som kan kobles til Internett via flere nett, som 4G, fastlinje og WiFi. Det sikrer at man alltid er på nett!
 
 
 

Opptil 950 Mbps med lastbalansering 

Stratus bruker de WAN-linkene som er tilgjengelig, f.eks. begge 4G-radioene og én fastlinje. Disse kan benyttes samtidig og trafikken fordeles sømløst med en teknikk som kalles lastbalansering. 

To LTE CAT12-radioer

4G-modemene støtter 600 Mbps nedlasting og 100 Mbps opplasting. Benytt f.eks. Telenor i den ene radioen og Telia i den andre, for maks utnyttelse av 4G. Man kan også sette inn to SIM-kort i hvert modem, med automatisk "failover" fra den ene operatøren til den andre.

Tre WiFi-radioer

Tre radioer er tilgjengelig og disse kan enkelt settes opp som ekstra WAN-linker og/eller interne WiFi-nett. Hvis ruteren er i bruk i en båt eller på en buss, kan den via WiFi kobles til et fastnett ved havn eller bussterminal som supplement eller alternativ til 4G. 

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT