Bordtelefon med 4G og Android

Bordtelefon med 4G og Android

onsdag, 27 november 2019

Kaerdesk V9

Endelig kan vi lansere Kaerdesk V9, en bordtelefon som støtter tale over 4G. Den har et stilrent og moderne design med 8" multiberøringsskjerm og et trådløst telefonrør. Kaerdesk V9 er et Android nettbrett og en telefon i samme enhet. Operativsystemet benytter Android 8.1.0.

110740 1

Tale over LTE (VoLTE) og over WiFi (VoWiFi)

Kaerdesk V9 støtter 4G-tale og WiFi-tale. 4G-tale gir mye bedre lydkvalitet enn tale over 2G- og 3G-nettet (som snart forsvinner). WiFi-tale gir mulighet for å ringe og sende SMS via WiFi-nettet i stedet for mobilnettet. Det er perfekt når mobildekningen er dårlig, men du har Internettilgang på annen måte, f.eks. via fast bredbånd.

Trådløst telefonrør

Telefonrøret er trådløst og kommuniserer med hovedenheten via blåtann. Telefonen støtter selvfølgelig også alle blåtannhodesett, samt proffe hodesettløsninger som benytter 3.5mm jack for tilkobling.

110740 3 

Hvor kjøper man våre produkter?

De er tilgjengelig hos IT- og teleforhandlere, systemintegratører og leverandører til maritim næring, fiskerinæringen, kraftbransjen og offshore-/oljebransje. Man kan også bestille i vår nettbutikk.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT