Emcom ble kåret til «Best Partner for iNetworking»

Emcom ble kåret til «Best Partner for iNetworking»

tirsdag, 29 november 2016

Bilde: Prisen ble overrakt Alf Møllerud, CTO Emcom AS av Jerry O’Gorman (til venstre), President Advantech B+B SmartWorx. Paul O’Shaughnessy (til høyre) Manager, I-Networking Europe, Advantech B+B SmartWorx.

Emcom ble kåret til «Best Partner for iNetworking» under Advantech b+B SmartWorx sin World Partner Congress i Taiwan nå i November. Vi er svært stolte av å få denne utmerkelsen i tøff konkurranse med Advantech sine mange partnere og distributører i Europa, Asia og USA. Prisen ble overrakt til Alf Møllerud som deltok på konferansen.

Bakgrunn for prisen

Prisen ble gitt på bakgrunn av kontinuerlig økende salg de siste fire år innen Advantechs M2M-produktkategori, samt villighet og evne til å aktivt markedsføre og selge nye løsninger innen Advantetech øvrige produktkategorier. Emcom har hatt dobling av salget hvert år siden de ble partner med Conel/Advantech i 2013.

Emcom pris iNetworking2

Advantech B+B SmartworX

Advantech B+B Smartworx er en av de verdensledende aktørene innen M2M, IoT og intelligente industrielle nettverk. Selskapet kjøpte opp tsjekkiske Conel i 2015, produsent av industrielle og robuste rutere for 2G-/3G- og 4G-nett. Emcom som en tidligere partner av Conel har nå fått tilgang til et meget bredt produktspekter innen M2M/IoT og nettverkskomponenter.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT