Kommunalteknisk messe

Emcom lanserer nyheter på Miljø & Teknikk 2019

fredag, 22 februar 2019

miljoogteknikk logo

Vi vil stille ut på messen Miljø & Teknikk 2019, som arrangeres fra 5-7.mars hos Norges Varemesse, Lillestrøm.  I tillegg til en omfattende utstilling, er det en rekke faglige og sosiale aktiviteter med seminarer, konkurranser og underholdning. 

Messen dekker fagområdene:

  • Avfall og gjenvinning
  • Forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og eiendom
  • Plan- og byggesak
  • Brann, sikkerhet og beredskap
  • IT, kart og geodata
  • Utemiljø, veg, trafikk, parker, idretts- og grøntanlegg
  • Vannforsyning, avløp og overvann

Nyhet: Smart Avfallshåndtering

Vi vil presentere smart avfallshåndtering fra produsenten Sensoneo. De redefinerer måten avfall samles inn på med ultralydsensorer som måler fyllingsgraden i avfallscontainere og sofistikert programvare for rapportering og ruteplanlegging. Kommunikasjonen skjer over NB-IoT, LoRa, Sigfox og GSM. Dette gir både kommuner og bedrifter detaljerte analyser som kan brukes til datastyrt beslutningstaking for å optimalisere innsamlingen av avfall.

Nyhet: Smart Parkering

Vår andre nyhet er smart parkering fra Mobilisis. De leverer patenterte magnetfeltsensorer og et intelligent system for håndtering av parkeringsplasser på uteområder. Sensorene fungerer ved hjelp av magnetometer, og bruker NB-IoT for kommunikasjon med baksystemer.

Vi vil også presentere industrinettverk fra Advantech og sensorløsnnger fra HW group.

 

Hallkart Emcom web

Stikk innom oss for en prat og se våre nye løsninger. Dere finner oss på stand B01:23.

 

Program og info på www.miljoogteknikk.no
Registrer deg på forhånd og spar tid

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT