EMCOM XPOL-2 4G-/5G-panelantenne

EMCOM XPOL-2 4G-/5G-panelantenne

mandag, 11 november 2019

Ny utgave (versjon 3) av vår populære XPOL-2 4G-panelantenne som nå gir enda kraftigere forsterkning ved bruk av ny teknologi. I tillegg støtter den frekvensbåndet 3400-3800 MHz, som vil bli brukt til 5G. Panelantenna gir altså god forsterkning uansett hvilket nett du har tilgang til og er klar for neste generasjon mobile nettverk.

Poynting har her tatt i bruk en teknologi kalt «Artificial Magnetic Conductors» (AMC), samt en egen patentert design. Det gir et betydelig forbedret strålingsmønster og forsterkning. Se en presentasjon av antenna på YouTube (engelsk tale).

WEB Image EMCOM XPOL 2 4G 5G panelantenne MiMo pa xpol 2 v3 emcom white cable1917564486

Markedets beste MiMo-antenne for mobilt bredbånd

Det finnes neppe noen andre 4G-panelantenner i markedet som gir like bra ytelse. Antenna er også meget robust og er utviklet for å tåle mange år utendørs i et røft norsk klima. Selve antennehuset er av halogenfri og UV-bestandig ASA-plast og er grundig tettet med gummipakninger for å minimere risikoen for vanninntrengning.

 

Hvor kjøper man våre antenner?

Antennene er tilgjengelig hos IT- og teleforhandlere, systemintegratører og leverandører til maritim næring, fiskerinæringen, kraftbransjen og offshore-/oljebransje. Man kan også bestille i vår nettbutikk.

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT