Antenner

En god antenne kan være det som gir deg dekning og dermed Internettforbindelse. Det er vanligvis også stor forskjell på hvilken hastighet man kan oppnå om en ekstern antenne er tilkoblet din ruter eller ikke. Emcom er markedsledende på antenner for bruk til mobilt bredbånd. Våre hovedleverandører Poynting Antennas og Panorama Antennas er blant de beste og med mest erfaring på dette området. 

 

Ønsker du en kort innføring i de to hovedtypene av antenner, faktorer som påvirker dekningen og hvilken antenne som kan passe til ditt bruk, les vår artikkel om antenner.  Artikkelen finner du her.

 

Bruksområder

Vi har et bredt utvalg av antenner for ulike bruksområder og miljøer, som hus/hytte, båt/skip, kjøretøy, IoT/skap og tunnel. Gå til kategorien som du ønsker antenne for, og begrens deretter utvlaget basert på teknologi, utstråling, antall antenneelementer osv. Ta kontakt hvis du ønsker råd om hvilken antenne som kan passe best for deg eller din kunde.

Tilbehør

I tillegg til antenner for mobilt bredbånd, WiFi og Tetra, tilbyr vi også det man kan ha behov for av tilbehør. Vi har kabler av ulik type og lengder for bruk mellom antenner og rutere, eller for å forlenge kabelen som allerede er på antenna. Her finner man også adaptere, overgangskabler og antennefester.

 

Til den profesjonelle brukeren har vi måleinstrumenter, splittere, kontakter og verktøy for å krympe på kontakter på kablene.