IoT/Sensorikk

Vi har sensorer til bruk inne og ute, for måling og deteksjon av temperatur, fukt, vannivå, trykk, lekkasje, lys og bevegelse. Løsninger er tilgjengelig for ulike typer nett, som 4G, NB-IoT, LoRa, Ethernet/WiFi. Man kan integrere dette i en full portalløsning for effektiv administrasjon av enheter og evt. gateways.

 

Sensoneo Single Sensor LoRa og NB-IOT

Uten avtaletid for WMS

Varenr: 110742
Alt. varenr: S3L8S0B1MNA1E0C0
Sensoneo Single Sensor LoRa og NB-IOT Uten avtaletid for WMS
4 318,-inkl. mva
-+

Sensoneo Single Sensor

Sensoneo Single Sensor er høykvalitets sensor for ulike typer beholdere. Den bruker en enkelt ultralydstråle med måling opp til en dybde på 170 - 255 cm.

Single Sensor anbefales for alle typer beholdere og støtter NB-IoT, LoRa, SigFox, eller GSM MESH-modus som en slave til en Double Sensor. Sensoren gir også tiltalarm og temperaturmåling. Den drives av utskiftbare batterier med stor kapasitet, og man kan se batteristatus i Sensoneos Smart Waste Management System.

Alle sensorer fra Sensoneo kan raskt konfigureres via den skybaserte Smart Waste Management System-løsningen. De avleste dataene analyseres i et grensesnitt som inkluderer kart, tabeller, grafer, dataeksport og helautomatisk planlegging av innsamlingsruter. Med Sensoneo Smart Analytics kan man få en samlet oversikt over alle sensorer for å analysere sensordataene, slik at man kan optimalisere planlegging og styring av beholderens kapasitet.

Spesifikasjoner:
Teknisk standard: 
Nettverk: LORA

Størrelse og vekt: 
50 mm/120 mm/54 mm
165 gram u/batteri
215 gram m/batteri