0

Den optimale marineantenna!

Wavehunter er den mest avanserte 4G- og 5G-antenna som vi noen gang har hatt tilgang til.

Den er bygget opp av hele 12 fysiske retningsstyrte  antenneelementer lik de som benyttes i vår XPOL-2antenne! Maksimal forsterkning er på 11 dBi og den dekker frekvensbåndene fra 617 til 960 MHz og 1710 til 4200 MHz. 

 

Multi-retningsstyrt og multi-polarisert antenne 

Antenneelementene er fordelt i to rader og med seks elementer i hver rad. Antennene i samme rad er plassert med 60° avstand mellom hverandre og de er plassert 30° i forhold til elementene over/under seg. Vi har altså to rader med kraftige retningsstyrte antenneelementer hvor hver rad dekker 360°. Det som gjør det hele enda mer unikt, er at antenneelementene på øverste rad er -45° og +45° polariserte, mens elementene i raden under er horisontalt og vertikalt polariserte. Det gjør Wavehunter til en multi-retningsstyrt og multi-polarisert antenne som man ikke finner maken til i markedet.

 

 

 

Plasser 5G-ruterne inne i antennehuset

Wavehunter-kabinettet er designet for å plassere flere rutere- og nettverksmoduler inne i selve kabinettet Det er f.eks. mulig å montere tre Celerway Arcus eller Stratus 4G-/5G-rutere inne i antennehuset. Man slipper da å benytte antennekabler og signaltapet som det medfører. Tilgang til ruterne og annen utstyr får man ved å skru opp fire gassløftere som løfter opp selve antennedelen av kabinettet fra basen.

 

 

 

 

 

 

Wavehunter gir dekning og maksimal båndbredde

Wavehunter er den optimale antenneløsningen for alle typer båter som seiler i en avstand opptil 100 km fra land, benytter flere 4G-/5G-radioer og operatører for maksimal båndbredde og som har behov for best mulig dekning til enhver tid. Den beste konfigurasjonen vil være seks 5G-radioer, hvor hver radio dekker en sektor på 60°.

15.08.2022