Kommunalteknisk kommunikasjon

Kommunalteknisk kommunikasjon

Effektiviser driften med M2M for kommunalteknisk kommunikasjon

Kommuner har et mangfold av tekniske installasjoner som skal kontrolleres, leses av og styres. Manuelle rutiner er dyrt og tidskrevende, og flere kommuner og engineering-selskaper velger derfor å benytte M2M-produkter og -tjenester som Emcom tilbyr for å forbedre og effektivisere driften. Emcom leverer tjenestene og produktene fra A-Å, enten behovet bare er å kjøpe industrielle mobilrutere, antenner, eller en trenger hjelp til å begynne med å planlegge en IP-basert infrastruktur.

Industielle rutere til alle miljøer

Våre rutere kan tilpasses og konfigureres etter behov, kan bruke alle mobilnettene, og kan også programmeres til å utføre mer avanserte oppgaver. De er solide og har høy toleranse for både kulde og varme, og egner seg derfor godt i de fleste miljøer. Vi kan bistå med planlegging og rådgivning, konfigurasjon, utrulling og service/drift.

Oppgrader til mobilkommunikasjon

Mange kommuner har idag eldre installasjoner basert på fastlinje, hvor pris og tilgjengelighet på utstyr og nye linjer tilsier at det er fornuftig å tenke overgang til mobilkommunikasjon. Andre igjen har basert seg på en eldre type teknologi som for eksempel oppringt mobilsamband (CSD). CSD er et produkt som vil bli stengt i nær fremtid, og derfor må de som benytter dette nå tenke på å skifte til 2G/3G/4G.

Din kontakt

 X3A6442 Edit

Alf Møllerud

Teknisk sjef / CTO
+47 932 67 132
alf@emcom.no

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SISTE TWEET

Emcom stiller på Nordic Edge Conference & Expo 2019 24-26.sep i Stavanger​. Der vil vi vise vår smarte løsning for… twitter.com/i/web/status/1…